Отлична видимост от кабината

Добрата видимост е от изключителна важност! Нашия Телехендлер е с големи тонирани стъкла, достигащи до пода на кабината. Това осигурява по-голяма производителност при работа, по-добра концентрация и безопасност.

Лесно обслужване

Със свалящия се капак на двигателя, Weidemann осигурява бърз и лесен достъп до двигателя, хидравличната система и електрическата система. Можете сами да извършвате стандартна поддръжка и проверки, така че вашата машина да отново готова за кратко време. Това спестява разходи и осигуряво по-дълъг сервизен живот на машината.

Комфортно работно място

При Weidemann удобството за оператора започва много преди той да стартира машината за пръв път. Чрез ниско изкачване можете да получите достъп до работното си място, което отговаря на всички ергономични стандарти. Комфортната седалка може да бъде индивидуално регулирана и адаптирана към собственото Ви тегло.

Ергономично работно място

Ние искаме да се чувствате добре докато работите. Затова нашите товарачи са оборудвани с ергономично проектирано работно място. Не е спестено пространство за краката, уредите са подредени на ряботното табло ясно и логично, а комфортната седалка гарантира спокойна работна среда по всяко време.

Лесен за транспортиране

Т4512 СС е идеално пригоден за транспортиране благодарение на компактния си дизайн и тегло от 2,5 Т. Това елиминира необходимостта от сложни и скъпи транспортни ремаркета.
Logo AT

 

 

T4512 CC - Предимства на продукта

 

Въведение
Технически данни
Работни инструменти
Размери
Галерия
Други продукти WEIDEMANN